Historien om Frank Sinatra

Da Karsten var 12 år gammel, tog hans storebror ham med til enkebal på Låsby kro, en lørdag eftermiddag, hvor broren var oppe at synge ”My way” med orkesteret Woodoo. Han sang den for at blære sig over for sin lillebror, og det gjorde stort indtryk. Dette blev startskuddet til den spirende interesse for crooner-sang og Sinatra i det hele taget.

Frank Sinatra er ligesom Elvis Presley og Beatles en af de største helte i Karstens musik og sang-univers. Frank har, med sin unikke sangteknik og timing, været læremester og inspirationskilde, en man altid kan søge tilbage til og blive bedre af at høre på og lære af.

Sangen ”My Way” er også gået hen og blevet Hr. Holms kendingsmelodi, en showstopper og det perfekte ekstranummer. Det har været siden han første gang sang den på Vestbirk højskole i smoking, til et frontshow alla Bob Hope og Frank Sinatra under krigen.

Han var kongen af cool og crooneren over alle croonere med fast plads på hitlisterne gennem 6 årtier, og stjerne på filmlærredet i næsten lige så lang tid. Mændene kunne se sig selv i ham, og kvinderne elskede ham, de fleste på afstand som fans, publikum og tilskuere, men en hel del som elskerinder.

Francis Albert Sinatra blev født 12. december 1915 som enebarn i en familie med sicilianske aner i Hoboken, New Jersey. Faderen var bokser, moderen politisk engageret og med en sidegesjæft, hvor hun foretog aborter på unge kvinder med uønskede graviditeter.

Kvinderne var vilde med ham, og gennem hele sit liv var Frank Sinatra da også en rigtig kvindebedårer. Han var gift fire gange. Første gang med Nancy, som han fik sine tre børn med, Nancy, Frank Jr. og nogle år senere Christina, kaldet Tina. Ægteskabet holdt i mere end 10 år, men Sinatra havde affærer undervejs, og skilsmissen lurede. Han havde et stormfuldt forhold og kort ægteskab med den sensuelle skuespillerinde Ava Gardner, senere giftede sig med den purunge Mia Farrow, men heller ikke dette holdt længe. I 1976 giftede Sinatra sig så for sidste gang med Barbera Marx’ og denne gang kom det med til døden jer skiller til at gælde. men det betyder ikke, at Sinatra holdt sig på måtten.

Frank Sinatra optrådte for sidste gang i 1995. Den 14. maj 1998 døde han af et hjerteanfald, 82 år gammel. Hans stemme står tilbage – som absolut enestående. Sinatra har solgt mere end 150 MILLIONER PLADER og modtaget 31 guldplader, ni platinplader, tre dobbelt platinplader og en enkelt tredobbelt platin. Medvirket i mere end 60 film og selv produceret otte af slagsen. Han har appelleret til generation efter generation, og selv efter sin død har han stadig appeal.

Alt det og meget mere kommer Karsten Holm ind på i ”Historien om Frank Sinatra”. Han vil fortælle historien om manden, synge nogle af sangene, kort sagt tegne et portræt. I stil med Karsten Holms andre shows/sangforedrag, bliver det en vekselvirkning mellem foredrag og de fantastiske sange. Der vil sange fra 40´ne til 90´erne, sange som:

I´ll never smile again

My way

Strangers in the night

That´s life

Night and day

New York, New York

One for my baby and one more for the road

In the wee small hours of the morning

og mange flere………..