Cohen i kirken

(Pressefoto: Erik Balle)

Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene.

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originalearr angementer og givet sangene nye farver og udtryk.

Forberedelserne til koncertfortællingen ligger flere år tilbage, og orkestret gik til opgaven med stor ydmyghed og respekt for sangenes universelle styrke. Leonard Cohens sange betyder utrolig meget for mange mennesker, og det afspejler sig bestemt også i interessen for ”Cohen i kirken”. Der er stor efterspørgsel, og ”Cohen i kirken” spiller landet tyndt i den ene propfyldte kirke efter den anden. Også kulturhuse, spillesteder og foreninger er med på listen. ”Cohen i kirken” indledte 2018 med at give koncert foran 550 mennesker i en fyldt Odense Domkirke, og i dagene efter fulgte koncerter i Sønderjylland, Midtjylland og Sjælland i kirker med samtlige sæder besat – inklusiv knæfald og trappen op til prædikestolen.

Sognepræst Carsten Marvig fra Storring/Stjær sogne skrev om premierekoncerten:

De gjorde det igen!

Karsten Holm og Cohen-trioen fyldte ikke bare Storring kirke til bristepunktet og lidt til, men de fyldte også os tilhørere med en bevægende musikalsk fortolkning af Leonard Cohen, der rev os alle med. Uha, det var godt!

De spillede mange af de udødelige numre, som Cohen skabte, så de gik i kroppen på en, som havde det været mesteren selv; og mellem numrene fortalte de fire musikere anekdoter om og af Cohen med den finurlige humor, som Cohen på særlig poetisk måde mestrede så godt.

Karsten Holm har virkelig med ”Elvis i kirken”, ”Cash i kirken” og nu også med ”Cohen i kirken” skabt et koncept, der holder. Fuld af musikalsk kvalitet der samtidigt har noget på hjerte! Tak. –

Flere anbefalinger klik HER

Ring 23 49 74 13 eller skriv til mail@karstenholm.dk og få et tilbud.