Historien om Otto Brandenburg

Karsten Holm synger “baggårdspumaens” sange og fortæller historien og anekdoterne om Otto Brandenburg

En optræden i TV2 Charlie i 2014, hvor Karsten Holm sang “To lys på et bord” blev startskuddet til et nyt projekt, som skulle handle om Otto Brandenburg. Otto er den helt rigtige forlængelse af Historien Om Elvis, Kim Larsen og Giro 413, og det er der nu kommet et sangforedrag ud af.

Otto Brandenburg – den korte historie

Danmarks første teenageidol blev født 4. september 1934 og døde 1. marts 2007 – 72 år gammel. Faktisk noget af en præstation, med det til tider hårde liv han levede. Ottos karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann fik ham til at skifte til jazz-guitar. Succesen tog fart med “Four Jacks”, som han var med til at starte. Han blev Danmarks første teenageidol – eller Danmarks Elvis – og blev også berømt i Sverige og Tyskland.

Ottos vel nok mest kendte sang: ”To lys på et bord” er nok den sang, man først tænker på, når man siger Otto Brandenburg. Han sang den i Dansk melodi grand prix i 1960 – men blev nummer chok. Til gengæld blev den det største hit det år.

Ind imellem faldt Otto i én af hans sorte huller. Men som en korkprop kom han altid op til overfladen igen og igen.

Anbefalinger klik HER

Det får du i Karsten Holms sangforedrag om Otto Brandenburg

Afvekslende mellem sang og tale, kommer Karsten Holm igennem et hjørne af den spændende historie om manden, som vi alle kender. Der er garanti for, at minderne vil vælte frem, når Karsten synger:

Sangforedraget ”Historien om Otto Brandenburg” varer en lille time, og efter pausen giver Karsten smagsprøver på nogle af hans andre sange.

Arrangementet egner sig fortrinligt til OK-klubber, Ældresagen, sognegårde, foredragsforeninger og lignende.

Ring på telefon 23 49 74 13 eller send en mail til mail@karstenholm.dk