Kim Larsen syng-med

30-45 min. Kim Larsen underholdning af Karsten Holm

Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen – født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945 og død d. 30. september 2018. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.

Karsten har altid kunne lave den fed Kim Larsen parodi med sit store organ, et gab det til fulde matcher hr. Larsens og en fornemmelse for at ramme lyden af Kim. Altid udført med stor respekt for manden selv. Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det har ikke været svært at sammensætte materialet.

Karsten Holm kæder sangene sammen med små anekdoter. Vi skal have de gode sange fra “Langebro”, “Maria” til nyere, så som: “Dengang da jeg var lille”. Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med “Sange fra glemmebogen” som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv har skrevet den.

Eksempler fra repertoiret:

Arrangementet egner sig fortrinligt til den festlige lejlighed, hvad enten det er privat og/eller firmafesten. Det er også muligt at lave to afdelinger, f.eks. første afdeling: Kim Larsen, og anden afdeling: Elvis-show.

Ring 23 49 74 13 eller skriv til mail@karstenholm.dk og få et tilbud.