Historien om Johnny Cash

Karsten Holm synger sange af “The man in black” fortæller historien og anekdoterne om Johnny Cash

Bob Dylan sagde om Johnny Cash:

”Han var som Nordstjernen – du kunne styre dit skib efter ham”

Rick Rubin sagde:

”Hans storhed var ikke at han var en stor sanger og sangskriver – det var han – men det er ikke derfor vi elsker ham, vi elsker ham fordi han var et stort menneske, og hans menneskelighed skinnede igennem hans arbejde. Hvis han havde været arkitekt ville vi også have elsket ham for det.”

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når Karsten Holm leverer ”Historien om CASH”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Historien om Johnny Cash” handler om de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede – den evige kamp mellem det gode og det onde.

Anbefalinger klik HER

Det får du i Karsten Holms sangforedrag om Johnny Cash

Afvekslende mellem sang og tale, kommer Karsten Holm igennem et hjørne af den spændende historie om “The man in black”

Karsten Holm underholder ca. 45 min. med “Historien om CASH”, hvorefter der bliver en pause. Efter pausen giver Karsten Holm smagsprøver fra sine andre sangforedrag.

Arrangementet egner sig fortrinligt til sognegårde, foredragsforeninger og lignende.

Ring på telefon 23 49 74 13 eller send en mail til mail@karstenholm.dk