Historien om Kim Larsen

Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af historien

Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen – født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945 og død d. 30. september 2018. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgene sanger og komponist.

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det var ikke svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag, og så har han altid haft visse fortrin for af gi’ den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl om det er Larsen selv.

Historien om Kim Larsen er også efterspurgt af kirkerne. Billedet herunder er fra Starup kirke, ved Haderslev.

Det får du i Karsten Holms sangforedrag om Kim Larsen

Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim. Vi skal have de gode sange fra “Langebro”, “Maria” til nyere, så som: “Dengang da jeg var lille”. Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med “Sange fra glemmebogen” som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv havde skrevet den.

Eksempler fra repertoiret:

Karsten Holm underholder ca. 60 min. med “Historien om Kim Larsen”, hvorefter der bliver en pause. Efter pausen giver Karsten Holm smagsprøver på sit øvrige repertoire.

Arrangementet egner sig fortrinligt til sognegårde, foredragsforeninger og lignende.

Anbefalinger klik HER

Ring på telefon 23 49 74 13 eller send en mail til mail@karstenholm.dk