Seniorunderholdning

Otte unikke sangfordrag

Karsten Holm har sammensat ni forskellige underholdnings-tilbud rettet mod ældre/seniorer

Sangforedrag og senior-underholdning er i de senere år blevet en væsentlig del af hans virke, og i skrivende stund kan du vælge mellem ni forskellige koncertfortællinger. Alle er skræddersyet til sognegårde, lokalcentre, OK-klubber, Ældresagen og pensionistforeninger i det hele taget.

Sangforedragene er bygget op i to afdelinger – som regel adskilt af en indlagt kaffepause. Indholdet i anden afdeling efter kaffepausen er ofte af en lidt andet karakter end første afdeling.

Læs om de i alt ni sangforedrag her – eller klik på overskrifterne for mere info:

Som noget nyt har Karsten Holm genetableret et samarbejde med Stig Nørregaard. De er igen gået sammen, denne gang for at synge, spille sange af og fortælle historien om en af de største musikalske personligheder i Danmark, nemlig Bent Fabricius Bjerre, som døde d. 28. juli 2020, efter kort tids sygdom.

Det bliver et overflødighedshorn af gode sange, såsom ”Nattens sidste cigaret” ”Jeg sætter min hat som jeg vil” ”Forelsket i København” og ”Kærlighed” men også instrumentalnumre som ”Pusterummet” ”Temaet fra Matador og ”Temaet fra Olsenbanden” Klik på linket og læs mere!

Når man har sagt Elvis, må man også sige Cliff. Det hele begyndte med Elvis for Karsten, men faktisk var Cliff også med lige fra begyndelsen. Singlepladerne hos fætter Henning var halvt om halvt. Så selv om Elvis var kongen, også for hr. Holm, så fulgte Cliff med lige efter, og han har fulgt ham lige siden. Historien om Cliff Richard er en fantastisk historie også. I 2020 fyldte Cliff 80 år, og skulle have været på turne, den kommer senere når det kan lade sig gøre – ikke mange kan gøre ham det efter, – derfor vil Karsten Holm gerne hylde ham også. Klik på linket og læs mere!

John Mogensen er lyden af mange danskeres barndom og ungdom, og også Karstens. ”Der er noget galt i Danmark”, ”Så længe jeg lever”, ”Fut i fejemøget” og alle de andre, – de står mejslet fast i knolden og hjertet på de fleste af os. Efter ”Historien om Otto Brandenburg” – var det også naturligt at kaste sig over hans musik, da de jo begge var med i ”Four Jacks”. I 2018 kunne John være blevet 90 år, men han blev kun 48, først og fremmest fordi han altid lige skulle have en spids til at tage nerverne, – og den blev efterhånden til en hel jet-jawer. Klik på linket og læs mere!

Siden 2013 har Karsten, sammen med Cash-trioen, turneret rundt i landets kirker med koncertfortællingen ”CASH I KIRKEN”. Nu er der også mulighed for at få solo-besøg af Karsten for at fortælle og synge ”HISTORIEN OM JOHNNY CASH” solo. Her vil han, i stil med koncerterne i kirkerne, fortælle Cash’s historie og synge sangene til eget guitar-akkompagnement og backingmusik i forrygende kvalitet. Klik på linket og læs mere!

Idéen til dette sangforedrag blev født efter en optræden i TV2 Charlie, hvor Karsten sang ”To lys på et bord”. Ud over denne klassiker vil jeg også synge evergreens som ”Når en sailor går i land”, ”Min elskning du er som en rose” og mange flere. Klik på linket og læs mere!

I dette sangforedrag fortæller Karsten Holm historien om den populære radioudsendelse og synger de sange, der blev baggrundsmusikken til de fleste menneskers historie og ikke mindst den varme søndagsmiddag – man kan næsten dufte flæskestegen og karbonaderne. Klik på linket og læs mere!

Danmarks nationalskjald, den store gavflab, eller bare Kim Larsen, – født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945 og død den. 30. september 2018. Mange der har sunget hans sange i mange år, så det var ikke svært at finde materiale til dette sangforedrag.

Ud over sange som “Masser af succes”, “Papirsklip” og “Kvinde min” vil du også komme til at høre den spændende historie om mennesket Kim. læs mere. Klik på linket og læs mere!

Karsten har været Elvis-fan i hele sit liv – og sunget hans sange næsten lige så længe. Ud over dette sangforedrag om Elvis, har jeg sit eget “Elvis-show”, og “Elvis i kirken”. Og for år tilbage spillede jeg Elvis på teatret “Svalegangen” i Arhus, så det var naturligt også at lave dette sang-foredrag. Klik på linket og læs mere!

Ring på telefon 23 49 74 13 eller send en mail til mail@karstenholm.dk