Elvis-show

Elvis-show med Karsten Holm

30 hæsblæsende minutter i selskab med “The King” i skikkelse af Karsten Holm

Når du køber et Elvis-show med Karsten Holm får du et “fest-lift” der vil noget. Du får 30 minutters frit fortolket Elvis-historie. Sangene er nøje udvalgt så de passer perfekt ind i historien, som dækker hele Elvis-perioden fra 1954 til 1977. Du får To forskellige kostumer, masser af humor – kort sagt: Live – Las-Vegas og lækkert hår! (ikke paryk)

Karsten Holm er konservatorieuddannet operasanger, men har sunget Elvis og rock’n roll fra han var ganske ung. Der tilsættes en god portion personlighed i Karstens fortolkning af Elvis’ sange, hvilket han har fået stor anerkendelse for gennem årene.

Showet er spækket med humor, dels Elvis’ egen men også Karstens, til tider skæve og surrealistiske, tilgang til emnet. “Elvis” kommer naturligvis rundt til nogle af damerne blandt publikum, som får et meget intimt øjeblik med “The king”. Det svedige tørklæde bli’r pludselig tryllet frem i det mest romantiske øjeblik.

Showet rammer stemningen af Elvis, og der bliver grinet, sunget, råbt og klappet. Der er genkendelsens glæde – og måske triller der også en enkelt tåre. Et sikkert hit til enhver festlig lejlighed.

Hør eksempler her:

Karsten Holm medbringer selv alt udstyr, og har både rollen som roadie, tekniker og stjerne.

Showets varighed er 30 min., men kan tilpasses det enkelte arrangement.

Klik HER og oplev stemningen her ved Nilles kro , til familiefesten eller i kirken

Karsten Holm´s Elvis-show er et fest-lift til:

  • Firmafester
  • Privatfester
  • Byfester
  • Konferencer
  • you name it !

Ring 23 49 74 13 eller skriv til mail@karstenholm.dk og få et tilbud