Historien om Cliff Richard

Historien om Cliff Richard

Karsten Holm synger ”den evige ungkarls” sange og fortæller historien og anekdoterne om Cliff

Da Karsten Holm var en lille dreng, og var på besøg hos morbror Peter og tante Krista, og det blev for kedeligt, sammen med de ”gamle”, fik han lov til at gå op på loftet og høre fætter Hennings singleplader. Der var to kunstnere som Karsten bed specielt mærke i, – den ene var Elvis Presley, og den anden var Cliff Richard. Disse singleplader blev spillet om og om igen. Til trods for at Karsten var 20 år for ung til at være ”rigtig” fan. Elvis var ”the King” også for Karsten, men Cliff var, i så fald, ”the Prince” – og dengang var man enten til Cliff eller Elvis.

Elvis var ”the King” ikke kun for Karsten, men også for Cliff, og stort set alle andre der kom frem på den tid. Cliff ville være ligesom Elvis, – og i hjemlandet blev han i 1958 Englands Elvis. Det blev han med sangen ”Move it”, som blev kaldt Englands første originale Rock´n Roll-sang.

Anbefalinger klik HER

Det får du i Karsten Holms sangforedrag om Cliff Richard

Afvekslende mellem sang og tale, kommer Karsten Holm igennem et hjørne af den spændende historie om manden, som vi alle kender. Der er garanti for, at minderne vil vælte frem, når Karsten synger:

Ring på telefon 23 49 74 13 eller send en mail til mail@karstenholm.dk